Výstava DUO CACIB Brno 2015

Výstavu jsem hlásila proto, že nám zbývalo 1x V1 na mezinárodce k získání titulu KLUBOVÝ ŠAMPION KCHBO a tak jsem slíbila Švecům, že to v únoru zkusíme.

První den jsme v mrazu -11st. C vyrazily s Martinou a Zdenkou z Klučova směr Brno. Cesta byla dobrá jen ve dvou místech trochu sníh na silnici. Mráz byl děsivý i v Brně. Parkování skoro u hal bylo fajn, jen jsem netušila, že jde zajet tak blízko a tak jsme to zapíchli na prvním volném fleku. No co, prostě jsme to došly a holky mi pomohly s kenelkou. Ubytovaly jsme se u kruhu, postupně jsem se srazila se Švecovými a čekali na naší třídu. Martina Švecová toho měla hodně, tak jsem šupla do sukně a šla jsem si Tondu vystavit sama. Nebylo to vůbec zlé, stál, držel, nechal se manipulovat i když mu to není moc po chuti. Běhal a tlamičku si nechal prolézt od jedniček po příklopku hrtanovou :-D kecám prostě v pohodě, jen kulky moc nemusí, opět jak na klubovce, probíhalo rozhodování docela dlouho a bohužel V2 r.CAC bylo ten den naším osudem. Je fakt, že v silné konkurenci 4 moc hezkých zvířat.

Druhý den, jak jinak než bílá tma cestou, jela semnou Anet s Fawíkem a Majka s Naomi na socializaci, vítr, sníh úplně všude :-/ no každopádně jsme přijely docela v pohodě, zaparkovali na totál naprásklém parkovišti, ubytovaly se v hale a strhla se bouře :-D a padalo a padalo a padalo, no asi 2h, takže před vstupem do kruhu jsem stihla vyvenčit už bez chumelenice, tentokrát jsem prostě Martinu požádala o vystavení. Tonda prostě šel a nechal se vystavit, jen si od Martiny nic nevzal, ale on to dělá od štěněte, asociál jeden :-D ovšem šlapali jak hodinky a v konkurenci tentokrát 5 nádherných psů i s naší předešlou konkurencí, která nás včera porazila. Nevěděla jsem co čekat od rozhodčí, už dvakrát si Martina odnesla z předchozích tříd V1, rozhodování zase dlouhé, ale nakonec úspěch pro nás a V1 CAC. Paráda, jásala jsem jak malé děcko a Toník už se nenechal ani postavit, páč chtěl za mnou mamánek :-D jedne. Více jsme si sice už neškrtli, ale nám to prostě stačí :-D Odjez byl opět v bílé tmě :-D ale už jsem jela v horším.

Apache Magic Tonic FALLCAT „TONÍČEK“ 2a1/4r tedy v neděli dodělal KLUBOVÉHO ŠAMPÍKA a má našlápnuto na českého. Zkusíme ho letos dokončit a tím končím s výstavami. Už jen max. klubovky, protože na ty se zvou docela fajn rozhodčí.

Šampionát k nahlédnutí ZDE.

Toník r. CAC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *